1 2 3 4 5 6
Partneri

Pravilan izbor partnera je ključan da bi se održao stečeni imidž na tržištu. Zato tom izboru pristupamo detaljno i pažljivo. Made in Italy je etikata koju sa ponosom ističemo. Veoma nam je važno da se poslovna politika fabrike poklapa sa našom strategijom i poslovanjem. Pažnju posvećujemo i proizvodima koji moraju biti dobrog kvaliteta, a cenom i dizajnom prihvatljivi za naše tržište. Proizvodi fabrika koje mi zastupamo spadaju u grupu srednje i više klase. Sa zadovoljstvom vam predstavljamo:

Cooperativa Ceramica d’Imola osnovana je 1874. godine i predstavlja najstariju proizvođačku i radnu kooperativu u Italiji. Grupacija keramičkih pločica, se nalazi među najstarijim u ovom sektoru u Italiji i čini je 7 fabrika u kojima se upošljava više od 2.000.radnika. Na tržištu je prisutna sa tri komercijalna brenda: Imola Ceramica, La Faenza i Leonardo 1502.

IMOLA-CERAMICA-LOGO             lafaenza             leonardo

Sa ponosom ističemo proizvodni kapacitet od 31.000.000. m2 i asortiman od preko 6400 artikala namenjenih za opremanje svih vrsta enterijera i eksterijera, od rezidencijalnih do poslovnih objekata sa visoko postavljenim tehničkim zahtevima.
Imola Tecnica je poseban ogranak koji je stvoren sa ciljem da klijentima obezbedi maksimalan nivo usluge. Pažljivo odabran tim posveċen je realizaciji specifičnih građevinskih projekata: davanju tehničkih rešenja za ventilirajuċe fasade i podignute podove, počev od idejnog do glavnog rešenja uz kontinuelnu tehničku pomoċ i izvođenje radova.


Hidra Ceramica je osnovana 1989. godine i jedan je od vodeċih italijanskih proizvođača sanitarija. Akcenat na istraživanje i razvoj kao i dizajn donose proizvode vrhunskog kvaliteta koji ċe zadovoljiti i najprobirljivije. Kolekcije potpisuju: Meneghello, Paolleli i Urbinati.

hidra

in tw fb
Site by ARTNET Studio